مهاجرت کاری چیست [ 6 روش رایج برای رفتن به خارج ]

5 دقیقه

زمان برای مطالعه

مدرسان بین‌المللی می‌گویند یکی از راه‌های رضایت‌مندی بیشتر از زندگی، این است که به‌جای اینکه بیشتر پولمان را صرف خرید لباس، خوراکی و چیزهای مصرفی کنیم، تجربه بخریم! (تجربیاتی همچون سفر، مهاجرت کاری و…). برای تجربه خریدن، باید از نقطه امن خودمان بیرون بیاییم. وگرنه چطور می‌توانیم تجربه‌های تازه به دست آوریم و دنیاهای جدید را کشف کنیم؟

مزایای مهاجرت کاری، راهی برای دیده شدن در دنیا!

همه ما می‌دانیم که ایران یکی از کشورهایی است که بیشترین نرخ مهاجرت به خارج را میان کشورهای جهان دارد. این مهاجرت به دلایل بسیار متنوعی اتفاق می‌افتد.

  • برخی افراد می‌خواهند زندگی در کشوری به‌جز سرزمین مادری را تجربه کنند؛
  • برخی افراد، به دنبال شرایط متفاوتی برای فعالیت در شغل خود هستند؛
  • برخی دیگر می‌خواهند بلندپروازی‌ها و رؤیاهایشان را در جایی دیگر جستجو کنند؛
  • و در نهایت می‌توانیم بگوییم همه ما می‌خواهیم در جایی بهتر زندگی و کار کنیم.

درمیان انواع ویزاها، ویزای کار درست است که پر تقاضاست، اما چون کشورها نیاز بالایی به نیروی انسانی دارند، شانس شما برای مهاجرت از طریق کار هم بسیار زیاد است.


بهترین کشور ها برای
 مهاجرت کاری ایرانیان کدامند؟

در این مقاله ما در پارسی کانادا، کشورهایی به شما معرفی شده است که می‌توانید با مراجعه به سایت و تقاضای کار، به آن‌ها مهاجرت کنید. تک‌تک کشورها برای مهاجرت کاری را به‌ صورت خلاصه به شما معرفی می‌کنیم.

مهاجرت کاری به کانادا | در نهمین اقتصاد جهان کار کنید!

چه کسی دلش نمی‌خواهد در کشوری با شرایط زیر کار و زندگی کند؟

  • نهمین اقتصاد برتر جهان از لحاظ تولید ناخالص داخلی (ایران بیست و ششم است)
  • 21 امین کشور برتر جهان از لحاظ قدرت خرید (ایران در رتبه 100 جای دارد)
  • یازدهمین کشور پاک و تمیز از فساد اقتصادی (ایران در رتبه تأسف برانگیز 149 قرار دارد) دوازدهمین کشور برتر جهان از لحاظ شاخص توسعه انسانی (ایران در رتبه 47 جای دارد)
  • دهمین نظام آموزشی قدرتمند و کارآمد دنیا (ایران در جایگاه 51 قرار گرفته است)

همین حالا که این نوشته را می‌خوانید، کشور کانادا قصد دارد تا سال 2025 میلادی، بیش از یک میلیون نفر که اغلب آن‌ها هم نیروی کار و متخصص در مهارت‌های مختلف هستند را جذب کند.

مهاجرت کاری به استرالیا | دستمزد نجومی می‌خواهید؟ مقصدتان اینجاست!

مهاجرت کاری به استرالیا | دستمزد نجومی می‌خواهید؟ مقصدتان اینجاست!

مدیریت دولتی در استرالیا منحصربه‌فرد و کم‌نظیر است؛ قوانین سفت‌وسخت، اجازه فساد اقتصادی را به افراد و نهادها نمی‌دهد. وجود شغل‌های فراوان و نیاز مبرم این کشور به نیروی کار و نیروهای ماهر و نیمه ماهر، موقعیت مناسبی برای مهاجرت فراهم کرده است.

سطح کیفیت زندگی در استرالیا به حدی بالاست که این کشور را در رده ششم جهان از لحاظ شاخص توسعه انسانی قرار داده است. از لحاظ شاد بودن و رضایت مردم از سطح زندگی، استرالیا در رتبه نهم جهان ایستاده است. نظام آموزشی این کشور جایگاه پانزدهم جهان را به خود اختصاص داده است.

کشور استرالیا ویزاهای مختلفی برای علاقه‌مندان به کار در این کشور صادر می‌کند. این کشور یکی از بالاترین نرخ‌های دستمزد به کارگران در جهان را دارد و با مهارتتان می توانید در آنجا پول پارو کنید.

مهاجرت کاری به آلمان | کمبود 400 هزار نیروی کار، عجله کنید!

مهاجرت کاری به آلمان | کمبود 400 هزار نیروی کار، عجله کنید!

آلمان بزرگ‌ترین اقتصاد در کل اروپا و چهارمین اقتصاد بزرگ جهان است. جالب است بدانید روش مهاجرت از طریق کار به آلمان، موفق‌ترین روش برای کسانی است که قصد مهاجرت به این کشور را داشته‌اند. بیش از 50 درصد از افرادی که مهاجر آلمان هستند، ویزای کار دریافت کرده‌اند.

این کشور سالانه نیاز به بیش از 400 هزار نیروی کار دارد. در حقیقت اقتصاد رو به رشد و بزرگ این کشور، به شدت دچار کمبود نیروی انسانی است.

مهاجرت به آلمان کلی فایده دیگر هم برایتان دارد: مثلاً سرانه درآمدی بیش از 50 میلیون تومان در ماه است (1500 یورو)، اگرچه سطح هزینه‌ها هم نسبت به آن بالاتر است و بین 20 تا 25 میلیون تومان است.

مهاجرت کاری به امارات | چسبیده به ایران ولی تفاوت از زمین تا آسمان!

مهاجرت کاری به امارات | چسبیده به ایران ولی تفاوت از زمین تا آسمان!

فرض کنید با ویزای کار به امارات رفته و در این کشور مشغول کار باشید، به شما تبریک می‌گوییم: اکنون در جایی هستید که درآمد سرانه و قدرت خریدتان جزء 30 کشور اول جهان است. برای همین هم هست که همین حالا بیش از 70 هزار ایرانی در امارات مشغول کار و زندگی‌اند.

اگر سفری به دبی یا ابوظبی کرده باشید، می‌دانید که امارات یکی از پیشرفته‌ترین، قانون‌مدارترین و زیباترین کشورها برای کار و زندگی است. هزینه کردن درآمدهای سرشار نفتی در زیرساخت‌ها و به کارگیری بهترین مهندسان جهان در این کشور، باعث شده سطح رفاه شهروندان به بالاترین حد برسد. (جزء 30 کشور جهان!)

مهاجرت کاری به قطر | سوار قطار توسعه و آسایش شوید!

مهاجرت کاری به قطر | سوار قطار توسعه و آسایش شوید!

با چیزی که الآن می‌شنوید، احتمالاً از تعجب شاخ درمی‌آورید: برای نو کردن تمام زیرساخت‌های شهری از حمل‌ونقل و مترو گرفته تا امکان ورزشی و خیابان‌ها و پاساژها، نیاز به نیروی کار فراوان هست. شاید فکر کنید قطر فقط نیاز به نیروی کارگر دارد. باید بدانید این کشور اتفاقاً بیش از کارگر، به نیروهای حرفه‌ای و ماهر نیاز دارد.

چرا مهاجرت به قطر را پیشنهاد می‌کنیم؟ این دلایل به نظر کافی می‌رسند:

  • قطر نزدیک به ایران است و رفت‌وآمدتان راحت است
  • درآمد سرانه افراد در این کشور بیش از 90 هزار دلار در سال است.
  • نرخ بیکاری در قطر فقط یک دهم درصد است، بله یک دهم درصد! یعنی از هر هزار نفر فقط یک بیکار!

مهاجرت کاری به عمان | یکی از ارزشمندترین پول‌های جهان در جیب شما!

مهاجرت کاری به عمان | یکی از ارزشمندترین پول‌های جهان در جیب شما!

به عمان می‌گویند کشور میانجی؛ چون معمولاً برای صلح و دوستی بین ملت‌ها و دولت‌های دیگر، همیشه پیش‌قدم می‌شود. مردم عمان هم تقریباً همین فرهنگ آشتی و صلح را دارند و فقط به فکر پیشرفت و رفاه و رشدند.

  • کشور عمان به ایران بسیار نزدیک است و رفت‌وآمدتان ساده و سریع انجام می‌شود (جالب است بدانید فاصله مسقط تا بندرعباس به اندازه فاصله اصفهان تا تهران است)
  • با ویزای کار در عمان می‌توانید همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را نیز با خود همراه کنید (البته اگر داشته باشید!)
  • درامدتان در عمان بسیار بالاست، البته هزینه‌ها هم نسبت به ایران بالاست.

سخن پایانی؛ سؤالات بیشتری که در ذهنتان می‌چرخد!

می‌دانیم که تنها با یک مقاله، هرچه هم کامل باشد، نمی‌توانیم به تمام سؤالات شما راجع به مهاجرت کاری پاسخ دهیم. تلاش کردیم راجع به مهم‌ترین مقاصد ایرانیان برای مهاجرت کمی صحبت کنیم و سرنخ‌هایی به شما دراین‌باره بدهیم. اما اگر باز هم نیاز به مشاوره دارید، ما در موسسه مهاجرتی پارسی کانادا با بیش از 10 سال سابقه و ده‌ها پرونده موفق مهاجرتی، در کنارتان هستیم.

5/5 - (2 امتیاز)

امتیاز شما

لینک کوتاه مطلب : https://batajrobemag.com/?p=7485
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید و از دیدگاه سایر کاربران استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 4 =

به خبرنامه هفتگی باتجربه بپیوندید

فرم خبرنامه

به خبرنامه هفتگی باتجربه بپیوندید

Please wait...

از عضویت شما سپاس گذاریم !